Kijárási korlátozás alatti SZERVIZ és újautó értékesítés

ZALAEGERSZEG Május 15-én pénteken technikai okok miatt egésznap zárva lesz!

Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy márkakereskedéseink és nyitva tartásunk mindenben alkalmazkodnak a jelen helyzetben elvárható, kormányrendeletekben leírt magatartásnak.

Autószalonjaink és márkaszervizeink hétköznap 800–tól 1500 -ig tartanak nyitva, azonban szombaton és vasárnap zárva tartunk!

A kijárási korlátozásról szóló 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelet szerint a gépjárművek javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele alapos indoknak minősül, így ilyen céllal sor kerülhet a lakóhely elhagyására. 

Autója szervizelése nem várhat, s Önnek sem kell!
Egyeztessen velünk időpontot telefonon vagy e-mailen hozom-viszem szolgáltatással, vagy online szerviz bejelentkezéssel!

Készen állunk rá, hogy elmegyünk autójáért, s a karbantartás után visszavisszük azt.  

Célunk, hogy mindenben rendelkezésre álljunk ez idő alatt, elősegítve ügyfeleink mobilitását. Vigyázunk kollégáink és ügyfeleink egészségére egyaránt, ezért a szalonokban is érvényesek az ismert biztonsági előírások. Továbbra is várjuk megkereséseiket és buzdítunk mindenkit, hogy otthonról, a digitális csatornáinkat használva lépjetek kapcsolatba velünk. A beérkező kéréseket, kérdéseket megválaszoljuk, kérjük türelmeteket az esetleges várakozás miatt. A megrendelt modellek beérkezésével kapcsolatban ügyfeleinkkel mielőbb felvesszük a kapcsolatot. Türelemre és együttműködésre biztatunk az élet minden területén, vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Online bejelentkezéshez csak kattintson a lap alján lévő ONLINE bejelentkezés ikonra, töltse ki a megfelelő adatokat, hogy az Ön által megadott elérhetőségen tudjunk Önnel időpontot egyeztetni, vagy leírt igényeivel kapcsolatosan tájékoztatást adni.

 

           Tisztelettel:

Császár Kft. munkatársai

Márkáink
Renault Dacia