CSÁSZÁR AUTÓSZERVIZ
Főoldal  >  Újautó választék  >  Újautó választék  >  Személyautók  >  Espace  >  ESPACE
Nyomtatás

ESPACE

Vissza az új modell választékra

SOKKAL TÖBB, MINT EGYSZERŰ KÉNYELEM

Világos

A fény inspirál… Engedje be a fényt az utastérbe, ebben lesz segítségére a Lumière ® szélvédő, amely a fix üvegtetőben folytatódik.

VARÁZSÜTÉSRE TESTRE SZABHATÓ

One-touch modulok: az élet praktikus oldala

Az Espace mindig is híres volt arról, hogy korlátlanul testre szabható. Üdvözöljük a One Touch világában! Ez a rendszer a középkonzol érintőképernyőjéről, vagy a csomagtartóból vezérelhető. Egy könnyed érintés és az ülések jól szervezett rendben eltűnnek. A két hátsó üléssor simán csusszan be a padlóba. A látvány varázslatos, az élmény utolérhetetlen!

BIZTONSÁG

Beépített technológia, többszörös élvezet

A vezetési élmény és a biztonság kéz a kézben járnak, ha az új Espace volánja mögé ül. Ultrahangos érzékelők, radar és kamerák kínálják a létező legmodernebb biztonságot. Valós időben adnak számot az olyan aktív és passzív biztonsági berendezések állapotáról, mint az adaptív tempomat, a sebességtúllépésre figyelmeztető berendezés, vagy a közlekedési tábla felismerő rendszer. Ezek az eszközök segítenek, figyelnek és szükség esetén beavatkoznak – amennyiben a bennülőket veszély fenyegeti.

HATÉKONYSÁG CSÚCSRA JÁRATVA

ÚJ RENAULT ESPACE - HATÉKONYSÁG, CSÚCSRA JÁRATVA

Érezzen rá újra a vezetés örömére úgy, hogy az aerodinamikus tervezésnek, a tömegcsökkentésnek és a hatékony erőforrásoknak köszönhetően csökken a fogyasztás. A Renault 35 évnyi versenyzési tapasztalatának köszönhetően olyan techológiák segítették motortervező csapatunk munkáját, mint például a downsizing.

R-LINK 2

Színes, szélesvásznú és intiutív

Az R-Link 2 online multimédia tablet mindenben a segítségére van. A 8,7"-os (22 centiméteres) átmérőjű érintőképernyő amilyen nagyszerű, olyan egyszerűen használható. Kiválóan olvasható, és tele van hasznos funkciókkal. Nincs más dolga, csak az, hogy használja.