CSÁSZÁR AUTÓSZERVIZ
Főoldal  >  Újautó választék  >  Újautó választék  >  Sportmodellek  >  Clio  >  CLIO R.S.
Nyomtatás

CLIO R.S.

Vissza az új modell választékra

DIZÁJN

Új Clio R.S. 200 EDC - a DeZir örököse

A Renault DeZir koncepció 2010-ben mutatkozott be a Párizsi Autószalonon és az Új Renault Clio R.S. méltó örökösnek bizonyult, az autó formái egyértelműen a DeZirt idézik.

Az Új Clio R.S. 200 EDC a vágy tárgya már-már emberi érzékiséget sugallva. Nincs egyetlen agresszív forma sem, a vonalak vezetése könnyed, és érintésre csábít. Az orr rész kifejező, a hátsó rész pedig a kiszélesített kerékíveknek köszönhetően hihetetlenül sportos.

TECHNOLÓGIA

Az Új Clio R.S. 200 EDC-t szenvedéllyel terveztük és azoknak ajánljuk, akiknek szenvedélyük az autó. A Renault Sport hatalmas versenytapasztalata és minden tudása bekerült ebbe a modellbe.

Mint minden Renault Sport modell, a Clio R.S. 200 EDC is remekül mutat majd a Renault és a Renault Sport által szervezett közönségnapokon, találkozókon, amelyeket a világ legrangosabb pályáin rendezünk.

TELJESÍTMÉNY

A Clio R.S. új szinte emelte a teljesítmény fogalmát. A  Formula 1 ihlette 200 lóerős, 1 618 köbcentiméteres turbomotor nyomtéka 240 Nm, amit a 6-sebességes, duplakuplungos EDC-váltó juttat el a kerekekhez.

Ráadásuil a váltót akár a kormány mögött lévő fülekkel is kapcsolhatjuk fel vagy le – pont mint egy versenyautóban. Így a Clio R.S. a sportossá varázsolja a hétköznapokat is.